U bent op de site van muurvochtverwijdering.nl

Binnen een paar uur begint het drogen van uw muren

Onderzoeken, meten, beste plaats bepalen en installeren, dat is alles...
Zien is geloven! Daarom meten we voor en tijdens de behandeling het vochtgehalte.

Zo pakken we dit probleem aan

Zoals u kunt lezen op de pagina "Oorzaak" installeren wij een apparaat in uw woning dat middels het uitzenden van en zwak signaal de muren zo verandert dat deze geen vocht meer optrekken en vervolgens opdrogen. Kwestie van ophangen en weglopen? … nee, we gaan nauwkeurig te werk. Om u een idee te geven hoe, hieronder een kort overzicht:

Stap 1 Inspectie, vaststellen van het probleem

(ongeveer 30 minuten) We komen bij u thuis of op het bedrijf om te bepalen of het probleem inderdaad optrekkend vocht is. Indien u een ander probleem heeft, lekkage bijvoorbeeld, dan heeft u een andere oplossing nodig. We kunnen u dan doorverwijzen.

Stap 2 Meten vochtgehalte

(ongeveer 1 uur) Het eerste wat we doen als optrekkend vocht is vastgesteld is een meting doen van de hoeveelheid vocht in de muur, de nulmeting. We kunnen dan ook een schatting doen hoe lang het gaat duren voordat uw muren weer droog zijn en kunnen we onze oplossing (de DELTA) direct installeren

installateur
We meten het vochtgehalte van de muur

Stap 3 Plaatsbepaling

(ongeveer 30 minuten) Voor een snelle droging van uw muren is het belangrijk de Delta zo optimaal mogelijk te plaatsen. Belangrijk is reikwijdte en effectiviteit.

installateur
Nauwkeurig wordt de plaats bepaald

Stap 4 Plaatsen

(ongeveer 30 minuten) Als alle punten zijn afgehandeld plaatsen we het apparaat. Twee schroeven en aansluiten op een stopcontact is alles wat rest. Het opdrogen begint meteen. Zonder grote bouwwerkzaamheden verlaten we u weer wetende dat ook u tevreden zult zijn met de oplossing van muurvochtverwijdering.nl.

Stap 5 ...Drogen!

(al bij 10-15 weken merkbaar resultaat) Hoe lang dit gaat duren hangt helemaal van uw situatie af: hoe groot is het opervlak, hoe nat en hoe dik zijn de muren, welk seizoen is het, etc. Het opdrogen en het wegvloeien van het water gaat langs de natuurlijke weg. Veel ventileren bespoedigt het proces. Wij maken natuurlijk graag een schatting van de droogtijd aan de hand van uw situatie.

Meer weten? Neem contact op!