U bent op de site van muurvochtverwijdering.nl

Bij onze referenties zorgt ons systeem al voor een betere leefomgeving en lagere energiekosten.

Natte muren hebben een slechte invloed op uw leefomgeving en het kost meer energie om uw huis te verwarmen.
Onze klanten besparen gemiddeld €220 aan energiekosten per jaar


hieronder een greep uit de vele woningcorporaties die wij helpen met het oplossen van problemen met vochtige muren:

TalisWoningcorporatie Talis beheert zo’n 14.000 woningen in de regio Nijmegen en Wijchen.
VivareWoningcorporatie Vivare voor de gemeenten Arnhem, Duiven, Westervoort, Overbetuwe, Renkum en Rheden.
DunavieWoningcorporatie Dunavie met meer dan 8250 woongelegenheden voor de inwoners van de gemeente Katwijk.
TBVOngeveer 9000 huurwoningen in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Biezenmortel, Helvoirt en Haaren worden beheerd door TBV.
leystromenLeystromen biedt een thuis aan mensen met een laag- of middeninkomen, die niet terecht kunnen op de koop- of vrije huurmarkt in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.
VestiaVestia in Rotterdam is recentelijk gespitst in Hef Wonen in Rotterdam, Hof Wonen in Den Haag en Stedelink in Delft-Zoetermeer-Zuidplas
VidomesVidomes beheert en verhuurt circa 19.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft en Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen.
WibecoHet vastgoedbestand van Wibeco omvat 1.300 verhuurbare ruimtes, waaronder studentenkamers, appartementen, bedrijfsunits, kantoorruimtes, garageboxen en parkeerplaatsen.
SoopleSoople regelt voor woningcorporaties al het vastgoedonderhoud: van dagelijkse klussen tot mutatieonderhoud.
DuwoStudentenhuisvester geeft studenten uit alle windstreken een dak boven hun hoofd.
De WoonschakelDe Woonschakel biedt huurders een betaalbare en goede huurwoning in prettige buurten in West-Friesland.
WoonikWoonik zorgt voor betaalbare huurwoningen in zeven dorpskernen in Midden Limburg: Nederweert, Stramproy, Budschop, Leveroy, Ospel, Nederweert-Eind en Haler.

Voorbeelden van panden waarbij het vochtprobleem in de muren is verholpen:

Woning in HilversumDe familie van Dijk uit Hilversum beschikt nu ca. 1 jaar over de Delta unit en de tussenwoning is al helemaal droog. Ze zijn er zeer content mee en raden het iedereen aan.
Residentie van de Nederlandse Ambassade te ParijsDe Residentie van de Nederlandse Ambassade te Parijs is een heel groot gebouw met hele dikke muren. Twee jaar geleden zijn de Delta units gemonteerd en het pand is inmiddels helemaal ontdaan van optrekkend en doorslaand vocht. We hebben inmiddels al weer een opdracht voor de volgende Ambassade in een ver land ontvangen. Buitenlandse zaken heeft veel vertrouwen gekregen in onze oplossing.
Woning te ZwolleWoning te Zwolle van eind 1890 droog binnen een jaar
historisch pandHet grote historische pand van de heer Pouw te Dordrecht duurde aanvankelijk ook wat langer qua droging eveneens vanwege het injecteren van de wanden, maar is nu helemaal droog. Geen optrekkend vocht meer in de wanden. Pouw is er zeer mee in zijn nopjes.
WoonplaatsAfbeelding van een serie woningen te Enschede van Woningcorporatie de Woonplaats. Na montage van de Delta units is er nooit meer een klacht gekomen van de bewoners vanwege vocht in de woningen of schimmels etc.