U bent op de site van muurvochtverwijdering.nl

Bij onze referenties zorgt ons systeem al voor een betere leefomgeving en lagere energiekosten.

Natte muren hebben een slechte invloed op uw leefomgeving en het kost meer energie om uw huis te verwarmen.
Onze klanten besparen gemiddeld €220 aan energiekosten per jaar


De familie van Dijk uit Hilversum beschikt nu ca. 1 jaar over de Delta unit en de tussenwoning is al helemaal droog. Ze zijn er zeer content mee en raden het iedereen aan.
De Residentie van de Nederlandse Ambassade te Parijs is een heel groot gebouw met hele dikke muren. Twee jaar geleden zijn de Delta units gemonteerd en het pand is inmiddels helemaal ontdaan van optrekkend en doorslaand vocht. We hebben inmiddels al weer een opdracht voor de volgende Ambassade in een ver land ontvangen. Buitenlandse zaken heeft veel vertrouwen gekregen in onze oplossing.
Woning te Zwolle van eind 1890 droog binnen een jaar
Het grote historische pand van de heer Pouw te Dordrecht duurde aanvankelijk ook wat langer qua droging eveneens vanwege het injecteren van de wanden, maar is nu helemaal droog. Geen optrekkend vocht meer in de wanden. Pouw is er zeer mee in zijn nopjes.
Afbeelding van een serie woningen te Enschede van Woningcorporatie de Woonplaats. Na montage van de Delta units is er nooit meer een klacht gekomen van de bewoners vanwege vocht in de woningen of schimmels etc.